Арт магазини МАЕСТРО ПАН

Всички продукти с марката МАЕСТРО ПАН ще намерите във фирмените ни магазини за художници на най-ниски цени. Магазините са специализирани в продажбата на качествени български и вносни материали за художници – бои за рисуване, бои за художници, бои за декорация, помощни средства и хоби материали.

Арт магазини МАЕСТРО ПАН

Фирмен магазин:
Пловдив, ул. "Виктор Юго" №30
телефон: 0878 243 387
Всички фирмени стоки и представените стоки в интернет страницата, можете да поръчате на
e-mail: maestro.pan@abv.bg
или на тел. 0878 24 33 85 ; 0878 24 33 86.

Доставката става с куриер с наложен платеж.

Арт магазини МАЕСТРО ПАН

Арт магазин в Пловдив-какво може да намерите при нас:

  • Акварелни бои, акварелни моливи, акварелни пастели, четки за акварел, акварелен картон и скицници, помощни средства и аксесоари за рисуване с акварел-техники, темперни бои, темпера, гваш, маслени бои, акрилни бои художествени.
  • Четки за рисуване – четки за маслени бои, четки за акварел, акварелни четки, четки за художници.
  • Помощни средства за живопис - разредители, лакове, шпакли, ножове, пулверизатори, сухи и маслени  пастели, папки, чанти, куфари тубоси- картонени и пластмасови, за рисуване, за пренасяне на картини.
  • Материали за позлатяване – позлата, златни бои, сребърни, мед, бронз, материали за реставрация, графични материали, пособия за чертане, архитектура и дизайн.
  • Декупаж : материали за декупаж-лакове, декупажно лепило, бои, ръчни хартии, салфетки, декупажна хартия, маркери.
  • Материали за моделиране – скулптура: глина, моделин, пластилин, инструменти за скулптура и моделиране, арт и хоби материали, боя за стъкло витражна, текстилни бои и др.
  • Акрилни маркери Posca са за рисуване върху текстил, плат, камък, стъкло, стена и други. Рапидографи Ротринг- комплекти и пергели са в нашия асортимент.

Имате ли любим арт магазин за бои?

Един арт магазин трябва да предлага всички материали за художника - нови и вече доказани такива. Определено има артисти, които са свикнали да използват едни и същи арт продукти и не искат дори и да помислят за иновативни арт продукти.

Обичате ли да експериментирате?

Технологиите обаче се развиват и дори при консумативите за изкуство има материали, които днес са усъвършенствани и предлагат по-лесна работа с тях. Вашият арт магазин може да ви дава насоки за всички нови тенденции и да ви насърчава да изпробвате материали за рисуване, които не сте използвали досега. Това ще разшири уменията ви и може дори да бъде причина да създадете шедьовър.

Специализирани магазини за материали за художници

В един специализиран магазин за художници, като нашия, ще откриете всичко необходимо, за упражнения и за професионални творби. Нашите арт материали са най-високо качество, независимо дали са вносни брандове или не. Подбираме всеки един продукт, с който работим, за да можем да предложим на клиентите ни качеството, което заслужават.

Качеството е наш приоритет.

Арт хората винаги са много внимателни за детайлите и заради това се стараем да осигурим всички материали да са безкомпромисни откъм качество. Това се отнася както за боите, така и за разредителите, грундовете, платната и останалите арт материали, които ще откриете на сайта ни. Доверието в арт магазина за художници и в неговата стока е от голямо значение.

Нашият магазин е вече на 22 години

Гордеем се, че вече редица години сме избор на толкова много хора, занимаващи се с изкуство. Успяхме да се превърнем в партньор, на който могат да разчитат, когато им потрябва качествена боя или платно за рисуване. Доверието на клиентите ни е едно от най-прекрасните неща, които можеше да си пожелаем да имаме и днес смело твърдим, че сме го заслужили. Виждаме това всеки път, когато някой похвали боите ни, платната или които и да са наши арт материали. Ако още не сте ги разгледали, не губете време. Разнообразието от арт материали, което предлагаме, задоволява и най-претенциозните клиенти и ще се постараем да продължим в същия дух още редица години.

Арт магазини МАЕСТРО ПАН

Поддържаме непрекъснато обновяващ се асортимент от акварелни бои, акварелни моливи, акварелни пастели, четки за акварел, акварелен картон и скицници, помощни средства и аксесоари за рисуване с акварел-техники, темперни бои, темпера, гваш, маслени бои, акрилни бои художествени, четки за рисуване – четки за маслени бои, четки за акварел, акварелни четки, четки за художници, помощни средства за живопис - разредители, лакове, шпакли, ножове, пулверизатори, сухи и маслени  пастели, папки, чанти, куфари тубоси- картонени и пластмасови, за рисуване, за пренасяне на картини, материали за позлатяване – позлата, златни бои, сребърни, мед, бронз, материали за реставрация, графични материали, пособия за чертане, архитектура и дизайн, декупаж : материали за декупаж-лакове, декупажно лепило, бои, ръчни хартии, салфетки, декупажна хартия, маркери, моделиране – скулптура: глина , моделин , пластилин , инструменти за скулптура и моделиране, арт и хоби материали, боя за стъкло витражна, текстилни бои и др.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram