Акрилни бои за стена, камък, бетон

акрилни бои за стена

Универсална акрилна боя за всякакви повърхности

Акрилната боя Маестро Пан се използва за декорация и рисуване върху всякакви повърхности. Боята е на водна основа. След изсъхване е неразтворима. Първият урок по рисуване с акрилни бои върху стъкло е да почистите възможно най- добре предмета. Рисувайте с четка желаната декорация. Боите декор металик и декор лак да плътни и непрозрачни.

Може да правите корекции, преди да са изсъхнали. Съхнат бързо, но висока здравина на слоя имат след около седмица. Вашите продукти почиствайте от прах с влажна кърпа или измийте за кратко с хладка вода.

По същият начин се използват при рисуване върху порцелан, метал, глина и т.н. Боите металик са с блясък и лъскави.

Акрилна боя за хартия, дърво, платно, метал, камък, стена, бетон, стъкло, плат

Акрилните бои се нанасят лесно върху много повърхности за боядисване, които не е необходимо да се подготвят с акрилен грунд. Ако повърхностите са с дори само малко грапавина, боята ще залепне на всяка цена. Акрилните бои могат да се нанасят върху хартия, дърво, платно, метал, камък, стена, бетон, стъкло, плат и много други повърхности.

Когато рисувате с тънки, прозрачни и подобни на акварел измивания, често можете да създавате меки преливания без смесване. Но ето един от най- важните уроци по рисуване с акрилни бои : след като боята изсъхне, не можете да омекотите ръба на преливане, което е доста различно в сравнение с акварела.

С акрилната боя може да се работи с различни техники- с четка, без разреждане, за плътен, интензивен цвят. Но те също могат да бъдат разредени с разливен медиум за пръски, капене, акрилни бои за разливане и да се използват при работа с аерограф, така бихте си спестили от скъпата цена на специализираните бои, предназначени за аерограф.

Рисуване върху стена с акрилни бои

Акрилът е чудесен за художници, защото е със сравнително евтина цена, водоразтворим, бързосъхнещ и универсален. Ако не сте доволни от зона, която сте нарисували, можете да я оставите да изсъхне и да рисувате върху нея за няколко минути. Свързвателят на акрилните бои е пластичен полимер и те се използват върху всякакви повърхности, стига да не съдържат восък или масло. За разлика от маслата, тази категория боя се използва без никакви ацетонови разтворители , почиства се с вода и сапун. След изсъхване придобива устойчивост срещу вода.

Течни и гъсти акрилни бои- различна консистенция - 100% качество и цена

Предлагаме течни акрилни бои в бурканчета, както и в тубички - с консистенция, подобна на паста или масло. Акрилната боя металик в бурканчета се смесва лесно с други видове акрилни бои и е на добра цена. Нашата златна и сребърна акрилна боя в буркан са най-продавания продукт в тяхната категория.

Колко цвята акрилна боя за повърхност да ползваме като начало?

Няма нужда обаче да купувате кутия с 64 различни цвята, което да ни натежи като цена, тъй като боите се смесват за безкрайно разнообразие от резултати. Можете да започнете с 10 до 12 основни цвята и да смесвате нюанси оттам. Започнете с по-малко на брой, наистина, стига да имате някои основни цветове, бяло, черно и кафяво. Нашите консултанти ще ви посъветват по имейл и телефон, какви цветове да си вземете в началото. Онлайн може да разгледате цветните карти на различните видове акрилна боя металик и тяхната цена.

Рисуване върху камък с акрилна боя

Това е много лесно. Боите са покривни, лесни за нанасяне, особено за декорация върху гладки обли камъни. Експериментирайте смело. Рисувайте с боята направо върху камъка. Калинки, цветя, гъбки, лица, сърца, слънце, надписи и т.н.

абстрактни акрилни бои за бетон

Оригинален личен подарък може да направите сами, при това на много добра цена. Разходете се, намерете подходящи камъни и с прекрасната акрилна боя на Маестро Пан, тънка и плоска четка и вашето въображение, направете сами декорации, украси, подаръци. Може и да организирате сами " Рисуване върху камъни" с приятели, за споделени приятни моменти.

Нека камъкът, който сте избрали за нанасяне на боята, е сух и готовият образ да преседи около седмица, без да се мокри. След това изображението се е самозаздравило и предметът може да се използва за украса на терасата, двора, градината и други места, години наред.

Стенописи - рисуване върху стена с акрилна боя

Тази акрилна боя е предназначена за декорация и на стени и други повърхности. Ярките и силни пигменти се разреждат с вода или с акрилен лак, ако служат за нанасяне на големи площи на стени.

При използване на акрилен лак, вместо вода, за разреждане на нашата акрилна боя за стена, не намалявате лепилните и свойства, така, че няма ограничения в степента на разреждане. Значение имат само цветовете и нюансите, които искате да бъдат постигни. Художниците ни споделят колко големи стенописи са нарисували с малко на брой бурканчета от акрилните бои декор акрил Маестро Пан и крайният резултат е изображение с красиви греещи цветове.

Върху стена се рисува, когато тя е подготвена за боядисване, или вече боядисана. Трябва да е с мазилка, може и шпакловка. Ако има нанесен грунд или слой боя, ще имате по- малко разход на всички цветовете, с които рисувате.

Ако ще полагате големи равномерни тонове на стената, е необходимо предварително да си направете желания тон в подходящ съд и в достатъчно количество и консистенция.

В случай, че сте объркали нещо, след като изсъхне, може да го покриете и коригирате със следващ слой акрилна боя.

Ако трябва да очертаете контур, използвайте тънка четка и боя. Друг продукт са контурите Маестро Пан в тубички с прецизен връх. Трети вариант продукти са алкохолните маркери и акрилните маркери Posca, които са за употреба върху всички повърхности и имат висока устойчивост и при външни условия.

Рисуване върху бетон с акрилна боя

Акрилните бои отделни цветове Маестро Пан - акрилна боя декор акрил са подходящи за нанасяне и върху бетон и за външни условия. За добра изолация и постигане на бяла основа, на която да рисувате с лекота, първо нанесете гесо- грунд.

Изображението ще има по- добра устойчивост седмица след нанасяне. Изберете момента така, че рисуваните повърхности да не бъдат обилно заливани с вода или дъжд за няколко дни. За добра изолация и постигане на бяла основа върху тъмния бетон, първо нанесете гесо - грунд.

Свойства на боята декор акрил

Акрилните бои в бурканчета са течни акрилни бои, не правят релеф. Образуват изключително здрав и лъскав филм, с голяма устойчивост на надраскване. С тях лесно се постигат големи равномерни тонове. Сами може да си направите комплект акрилни бои от предпочитани от вас цветове, избирайки от нашата гама. Тя включва и златни и сребърни акрилни бои- в бурканчета от 50 мл и в буркан от 200 мл- общо 12 нюанса на брой. Подбрани са пигменти с висока устойчивост на слънце и употреба на външни условия и не е задължително защита на цвета със специални UV лакове или други продукти.

Златни и сребърни варианти и нюанси на акрилна боя

Ако са ви нужни златна, сребърна, медна, бронзова акрилна боя, предназначена за всякакви повърностти, изберете от нашите качествени предложения.

Металически бои и перлени бои може да си направите, смесвайки малко количество от серията декор акрил гланц с платинено бяло - от серията декор акрил металик.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram