Маркери Posca

Цена

Маркер POSCA 1MR - 0.7 мм - Бял
Маркер POSCA 1MR - 0.7 мм

4,90 лв.

виж още
Маркер POSCA 1М - 1 мм
Маркер POSCA 1М - 1 мм

5,60 лв.

виж още
Маркер POSCA 3М - 1.5 мм
Маркер POSCA 3М - 1.5 мм

4,90 лв.

виж още
Маркер POSCA 5М - 2.5 мм
Маркер POSCA 5М - 2.5 мм

5,80 лв.

виж още
Маркер POSCA 7М - от 4.5 до 5.5 мм
Маркер POSCA 7М - от 4.5 до 5.5 мм

8,80 лв.

виж още
Маркер POSCA 8К - 8 мм
Маркер POSCA 8К - 8 мм

9,00 лв.

виж още
Маркерите POSCA 17К - 15 мм
Маркерите POSCA 17К - 15 мм

14,80 лв.

виж още
Маркерите POSCA Маркер-четка PCF-350 от 0.1 до 10 мм
Маркер-четка PCF-350 от 0.1 до 10 мм

12,90 лв.

виж още

Маркери Posca на водна основа за рисуване

Маркерите Posca се произвеждат от 41% рециклирани материали и това е едва първото специално нещо, което ще ви разкажем за тях. Те са създадени за използване и от професионалисти и от любители. При нас ще откриете маркери с различна ширина на писеца от 0,1 мм до 15 мм. Всеки един от тях е подходящ за най-разнообразна повърхност. Например PC-3M разполага с писец до 1,5 мм широк и с него може да рисувате мандали, графити, керамика, да оцветявате детски играчки, картички и др. палитрата му включва 27 цвята. С по-голяма палитра разполагат PC-5M и PC-8K, коита са съответно с до 2,5 мм и 8 мм връх. И PC-5M, PC-8K и PC-3M са изключително популярни маркери от бранда Posca. Ако трябва обаче да каже кой е най-известният, то това е PC-5M, заради широкото му приложение. Той се използва и от тесни специалисти, като архитекти, дизайнери и декоратори. Всички разновидности ще ги откриете по-долу на добра цена.

Изключително практична е възможността да се смени върха на маркерите Posca. Това важи за всеки един цвят и всеки един размер. Без значение, дали притежавате черен, бял, червен, жълт или лилав маркер Posca, можете да го свалите и да го измиете с вода. След като изсъхне да го върнете на маркера. Със съвсем простата поддръжка, ще се радвате на маркери, рисуващи с наситен цвят дълго време.

Всеки наш продукт предоставя качеството, което със сигурност търсите. Ако искате да се снабдите с много различни цветове, то първо трябва да изберете ширината на маркера и след това цвят. Спрямо вида на избраната повърхност за рисуване, е възможно да ви е необходим и лак, след като нанесете избрания цвят.

Ние предлагаме нашите маркери на добра цена и можете да се снабдите с разнообразие от размери в най-различен цвят. Продажната цена е за единични бройки. В случай че ви е необходим само един единствен цвят, например червен, то можете да поръчате само него, на отбелязаната цена.

Акрилен маркер подходящ за разнообразни повърхности

Малко са маркерите, с които можете да рисувате върху най-разнообразна повърхност. Маркери Posca обаче са специални и могат да се нанасят върху пластмаса, хартия за рисуване, салфетки, дърво, памук, кожа, картон, керамика, порцелан, стъкло, найлон и др.

Когато стане въпрос за рисуване, до голяма степен зависи от материали какви ще са резултатите и качеството. Има разлика, дали рисувате с маркер, с акрилни бои или с маслени например. Също така зависи и от вида повърхност, върху която се нанася боята. Някои цветове изглеждат недостатъчно наситени, ако се нанесат на неподходящото място. Например това може да е бял, жълт или пък сив цвят. Някои материали за рисуване предполагат повторно нанасяне, за по-добри резултати.

При акрилните маркери Posca се следят няколко параметри, чрез които се определя колко ефективни са те за рисуване върху разнообразни материали. Тези параметри са:

  • Устойчивост на намокряне и на вода,
  • Фиксиране на изображението,
  • Устойчивост на топлина,
  • Устойчивост на надраскване,
  • Прецизност на нанасяне.

Спрямо горните неща се определя колко добре се нанася маркерът върху стъкло, хартия и тн. Най-добри са резултатите върху картон, хартия за рисуване, паус и салфетки. Някои видове текстил предполагат да се обработи материала с ютия на 40 градуса след нанасяне на маркера върху него. Всеки продукт е различен и има разнообразни препоръки как да се рисува по него. Например, за да рисувате по керамичен съд с лилав цвят, задължително след нанасяне е необходимо да изпечете съда на 200 градуса за 45 минути. Някои повърхности предполагат и покриване на рисунката с лак, за да се запази дълго време. Такава повърхност например е, обичаното от всички, стъкло.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram