Декор акрил металик

Цена

Filters
Опаковка ml
010
Класическо злато светло

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
011
Ренесансово злато

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
012
Класическо злато тъмно

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
013
Антично злато светло

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
014
Антично злато тъмно

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
015
Червено злато

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
020
Платинено бяло

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
021
Сребро

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
022
Антично сребро

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
030
Бронз

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
031
Антик бронз

6,00 лв.18,00 лв.

виж още
032
Мед

6,00 лв.18,00 лв.

виж още

Акрилни бои-декор акрил металик (съществуват гланц и мат от същия вид декорираща акрилна боя) се използва за декорации върху всякакви повърхности. Включително метал, стъкло, керамика, дърво, порцелан, камък и хартия. При нужда, може да се разрежда с акрилен лак. След изсъхване, става водонеразтворима и предметите могат да се почистват с влажна кърпа. Може да смесите платиненото бяло- № 020 с обикновените цветове от декор - акрил гланц, за да получите пленителни перлени нюанси.

Защо да използваме декор акрил металик?

Металиковата акрилна боя стана много популярна поради нейните дизайнерски елементи. Металните покрития могат да се използват върху стени по различни начини. Например, като основен цвят акрилна боя за акцент на стена, така че тя да се превърне във фокусна точка на вашата стая и да привлича вниманието към себе си. Можете също така да използвате металик декорлак, за да създадете различни текстури по стените - едната страна на коридора да бъде боядисана с металик и мъниста за текстура, а другата да е покрита с мат например. Металик цветовете ще създадат интерес във всяко едно пространство.

Какъвто и тип текстура да изберете, автоматично ще направите нещата по-интересни, без да са прекалено показни. Ако обаче оставим настрани стените, можете да нанесете декорлак металик и върху дървените ви шкафове, стъклото на някой малък прозорец и тн. По този начин погледите на гостите ви ще попадат директно върху повърхността на мястото, боядисано с металик акрилна боя. Убедете се обаче, че всичко е добре почистено, преди да започнете да я нанасяте, за да не се развали блясък от металика, заради прашинки.

Използвайте металик декорлака за подчертаване

Лесно можете да подчертаете всяко нещо, като промените боята от обикновена с металик. Ако изберете по-тъмен металик, тогава ще придадете дълбочина на вашето пространство. Така елемента, който искате да бъде по-видим и на него да се акцентира, става по-ясен. Подчертаването ще ви послужи да изградите специален ефект във вашето творчество.

Приложение

Има много различни начини за нанасяне на дерор-акрил металик върху вашата повърхност. Можете да нанесете с помощта на четка или пък валяче. Ако искате да добавите малко характер, можете да добавите прозрачни стъклени перли.

Боите  са на водна основа, така че можете смело да експериментирате.

Благодарение на популярността на индустриалната декорация и стийм-пънк тенденциите, металик декор-акрил боята е все по-често срещана. В днешно време в цветовата гама металик се открояват класики като злато, сребро и мед, розово-златни отразени нюанси и мед. Металик цветове привличат вниманието, дори и да са на осветителни елементи като подови или стенни лампи, както и по крачетата и дръжките на мебелите. Светлината се отразява по различен начин и допринася за атрактивността на елемента.

Металните цветове и металните аксесоари са лесно съвместими с почти всеки тип мебели, от рустик до минималистичен, и добавят специална нотка. Превръща се в луксозна атмосфера, когато се комбинира с елегантни и изчистени дамаски, както и декоративни предмети от различни периоди. Изненадващо е колко голяма разлика може да се постигне само с една боя.

Как и къде можете да използвате металик акрилни бои?

Металик боите са акрилни и носят всички характеристики на акрила. Те имат висока покривност и се произвеждат на водна основа и лесно се изтриват, докато са мокри, за да се компенсират грешките. Както споменахме по-горе и металик боите могат да бъдат изтрити преди да са изсъхнали.

Освен това им предимство, този тип акрилни бои са и ниски на цена и можете да създадете шедьовър дори и да разполагате с нисък бюджет. Представете си, че сте се сдобили със стари семейни мебели, които не искате да изхвърляте, но те просто не отговарят на концепцията на дома ви. Декор-акрил боите предлагат страхотни възможности за улавяне на ретро атмосферата в декорацията. В крайна сметка, еклектичният стил на декорация, в който различни стилове се използват заедно, е много популярен през последните години.

Възможно е да искате да създадете и по-дълбок ефект на стените в дома или офиса ви. Металик боите ще ви помогнат и за тази задача. Предлагаме 12 различни цвят декор-акрил металик бои, които са в златни, сребърни, медни и бронзови нюанси. С тях можете да постигнете точно ефекта на метала върху всяка една повърхност, която изберете. Можете да покриете цяла стая с ефект на метални отражения или да подчертаете външен вид само на една стена, като я отличите от всички останали. Можете да създадете красиви DIY проекти с с геометричните форми или импровизираните ефектни щрихи.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram